perjantai 2. marraskuuta 2012

Kakku


Omena- tai muustakin marja- tai hedelmäpiirakasta saat erittäin herkullisen, kun täytteeksi laitat sekä keitettyä että tuoretta.

Esimerkiksi tässä omenapiirakassa on omenasosetta ja tuoreita omenalohkoja täytteenä.

Vanha viisaus keittiöstä kuuluu: "Ken keitetyn paistaa, se makian maistaa".

2 kommenttia:

  1. Nams! Tuo vanha keittiöviisaus kuului myös minun mummani valikoimaan - ja maukasta tuli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mummalla ja mummoilla on paljon viisauksia. Mm. tuon keittiöviisauden mukaan joulukinkku ensin keitettiin ja sitten vasta paistettiin.
      Yksi toinen minun mummoni sanonta/ohje kuului: "Kun syömisen ja saunan päälle menee nukkumaan, niin saa kaiken itselleen".

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.