perjantai 26. lokakuuta 2012

Kakku



Nämä kuvan leivonnaiset voisivat olla nimeltään vaikka piparipuolukkakuppeja.
Italian leivosvuokiin ensin piparitaikinaa ja keskuskuoppaan reilusti puolukkasurvosta. Paista. Sitten sulata suklaata ja levitä sitä kuorrutukseksi. Koristele oman tyylisi mukaan. 

Tässä koristeena puolukka ja Norjan Trondheimissa Nidarin makeistehtaan tekemä Smash -naksu; sweet, salty and crispy. Sopii hyvin tähän leivonnaiseen, mutta myös moneen muuhun koristeluun. Näitä löytää hyvin varustetuista ruokakaupoista.

2 kommenttia:

  1. Ai kauheeta kun on niin hyvän näköinen, oikein kuola valuu suusta! En tiennyt, että piparitaikinaa voisi noinkin soveltaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piparitaikina on hyvin monikäyttöistä; myös piirakan pohjaksi käy. Ja taikina on helppo tehdä, ja sitä voi säilyttää pakastimessa, ja kaivaa sitten esille, kun tarve tulee.
      Tuon piparin, puolukan ja suklaan makujen yhdistelmän lisäksi mm. mustaherukka, pipari ja suklaa on aivan lyömätön yhdistelmä!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.