keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Kakku


Aikoinaan Helsingin Sanomista löytämäni sitruunatortun ohjeen mukaisesti pohjaan laitetaan 80 g voita, 1 dl sokeria, 1 muna ja 2,5 - 3 dl jauhoja.
Pohjaa paistetaan ensin 15 minuuttia.

Sen jälkeen lisätään täyte: 3 munaa, 1,5 dl sokeria, 1,5 dl kermaa, 1,5 dl sitruunanmehua,
ja kypsennetään vielä noin 30 minuuttia.

Raikkaan ja mehevän makuinen!

Reseptijutussa kerrottiin, että hotelli Kämpin iltapäiväteellä tarjottava sitruunatorttu on alkujaan ranskalaista perua.

2 kommenttia:

  1. Tuo on hyvää! Äitini leipoo tuota usein. Lapseni rakastavat sitä.

    VastaaPoista
  2. Äidilläsi ja lapsillasi on hyvä maku. Se tarkoittaa sitä, että välissä oleva sukupolvi on vähintään yhtä lahjakas makuasioissa!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.